Bedrijfsontwikkeling Centraal Europa

Centraal Europa is een economische groeimarkt, voor vele branches……

Plant u internationale groei, investering of buitenlandse activiteiten in Centraal Europa?, Actuele marktkennis en een locaal netwerk zijn dan onontbeerlijk. Jan Rohaan combineert beide vereisten met een pioniersgeest en een jarenlange expertise op het gebied van ondernemerschap binnen Tsjechië, Slowakije en Hongarije.

Van advies tot realisatie

Als gedreven professional begeleidt Jan Rohaan uw organisatie in het totale proces. Van het in kaart brengen van potentieel en mogelijkheden, het afhandelen van alle juridische en fiscale aspecten van vestiging in deze landen tot en met het opzetten van de organisatie (vestigingslocatie, personeel, administratie, etc.). Hij is een specialist met een geïntegreerde aanpak waarin slagvaardigheid en commercieel succes centraal staan. De focus ligt daarbij op de samenhang tussen markt, organisatie en waardecreatie.

Veelzijdige kwartiermaker

Jan Rohaan is sterk in het verbinden van mensen, het creëren van draagvlak en het doorvoeren van veranderingen. Hij is uiterst creatief en daarnaast zeer doortastend en pragmatisch. Wanneer u in Centraal Europa een productiebedrijf zoekt om mee samen te werken, of als u er zelf een vestiging wilt openen, staat hij u met raad en daad terzijde. Zo onderzoekt hij het vestigingsbeleid, inventariseert eventuele partners en zoekt geschikte locaties.

>> Lees meer